Klas van 1997

1997

Groep 8 in mei 1997

Voor zover ik me kan herinneren zaten in die klas een stelletje boeven. Erg gezellig en behoorlijk doenig.

Staand van links naar rechts: Floris Oldenbroek, Reinder Halewijn, Mariska Schram, Marleen Koen, Tim Ouweltjes,  Froukje de Haan

Zittend van links naar rechts: Gijs Zeegers, Sander Kwee, Jorie Buijs, Bas Zeegers, Cor  Acquoy, Patrick Gorter

Liggend:Karin Glorie

Vorig jaar kwam ik met mijn aanhangertje bij een recyclingsbedrijf voor een kuubje tuingrond. Kan iemand me even helpen vroeg ik. En daar kwam een enorme gele shovel met reuze grote banden fors aanrijden. De bestuurder schepte een enorme hap grond en kieperde dit pardoes in mijn karretje. Ik zat in de auto heen en weer te schudden van het enorme geweld. De shovel reed naar achteren en er stak een olijk gezicht uit het raam hoog boven me.  “Hey meester Jan heeft u zo genoeg of moet er nog wat bij?”  Het was  Bas . We hebben leuk even gepraat over hoe het met hem en zijn bedrijf gaat. Nou dat gaat wel goed zo begreep ik.

In mei 2011 werd ik uitgenodigd door Jorie om aanwezig te zijn in Rotterdam bij haar promotie aan de universiteit geneeskunde. In een groot gezellig café midden in Rotterdam kwam ik terecht tussen allerlei jongelui en mochten Ineke en ik aanwezig zijn bij een gezellig promotiefeest van Jorie en kregen we via dia’s nog even de hele levensloop van Jorie op ludieke humoristische wijze verteld door vader Kees. Haar levensperiode in Driehuizen en de tijd op de Overhael kwam uitgebreid in de aandacht. Dat was heel leuk om mee te maken.

Van harte nodig ik alle klasgenoten van dit jaar uit om een herinnering aan deze klas of de school met ons te delen via onze website. Graag willen we via deze website herinneringen kunnen uitwisselen. We zien je reactie naar info@vriendenvandeoverhael.nl  met  spanning tegemoet.

 1 Responses to “Klas van 1997”

  1. Mariska schreef:

    Het is mij Renate Schram die links van meester Jan staat.

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.