Actie voor nieuw digibord

Beste ouders, verzorgers en vrienden van de Overhael,

De Overhael in Driehuizen is een kleine gezellige basisschool waar sfeer en resultaat hand in hand gaan. De school biedt kinderen een warme plek met een hoge kwaliteit van onderwijs. Een plek waar kinderen kunnen groeien en hun kwaliteiten maximaal kunnen ontwikkelen. De school is succesvol in haar doelstellingen. Het bestuur van Stichting Vrienden van de Overhael wil de school daarin ondersteunen. Voor de huidige leerlingen en die van de toekomst. De Stichting Vrienden van de Overhael (SVO) is in het voorjaar van 2012 opgericht met als doel: “Bij te dragen aan de kwaliteit en continuïteit van de school en van de bijbehorende schoolomgeving door middel van het verlenen van financiële steun aan projecten en voorzieningen voor school- en regio-kinderen, en al hetgeen met het voorgaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in het ruimste zin van het woord.” De doelen waar de SVO zich voor inzet worden in samenspraak met de school bepaald en betreffen die zaken die de kwaliteit van de school structureel verbeteren, maar niet uit de normale schoolgelden gefinancierd kunnen worden. Ons eerste doel was een Digibord in elk lokaal, het tweede doel vervanging van de sport en spel middelen en het derde gerealiseerde doel is het opknappen van het schoolplein. Zoals u ongetwijfeld gezien heeft, ligt het plein er inmiddels prachtig bij. Zonder de bijdragen van onze donateurs en sponsors was dit niet gelukt! De ontwikkelingen binnen het onderwijs gaan door, het werk is zo gezegd nooit af. De volgende aanvragen dienen zich alweer aan waarmee we de school weer kunnen verbeteren, zoals een nieuw Digibord.

 

digibord

Digiborden worden dagelijks bij de lessen ten volle benut en zijn door digitaal les-materiaal inmiddels onmisbaar geworden. De school krijgt hiervoor onvoldoende middelen van de overheid. Het digibord van groep 3/4 is inmiddels bijna tien jaar oud en dringend aan vervanging toe. Het eerstvolgende doel van De Vrienden van de Overhael is daarom de aanschaf van een nieuw digibord ter waarde van €3.000,-. De SVO vraagt bestaande donateurs en zoekt nieuwe donateurs voor een bijdrage aan dit doel dat we vòòr de voorjaarsvakantie willen realiseren. Zo helpt u De Overhael nu en voor de komende jaren.

Draagt u dat unieke schooltje in Driehuizen ook een warm hart toe? Bent u nog geen vriend of donateur?

Word dan donateur en meld u zich aan via onderstaande strook of via de website www.vriendenvandeoverhael.nl en/of maak een donatie over op IBAN: NL45 RABO 0139 4152 11 t.n.v. St. Vrienden van OBS “De Overhael”. De stichting heeft een ANBI status, dit houdt in dat donaties vrij zijn van schenkingsrecht en onder bepaalde voorwaarden fiscaal volledig aftrekbaar zijn.

U doet toch ook mee?

Warme groet, Het bestuur van de stichting Vrienden van de Overhael Ivon van Leyenhorst, Noor Ney, Rob Oudman, Willem Bentinck, Jan Hoekstra, Egbert Krop en Jan-Andries TeeuwGeef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.