Nieuw digibord!

Nieuws van de Stichting Vrienden van de Overhael (SVO)

Dankzij diverse kleine en grote donaties is de Stichting Vrienden van de Overhael in staat om haar laatste doel te realiseren om een schitterend nieuw digibord aan te kunnen bieden voor groep 3-4 ter waarde van Euro 3.400,-!!

Vandaag is het digibord door juf Daniëlle in gebruik genomen. Het hele team is erg blij met het nieuwe digibord, omdat de kinderen nu ook samen tegelijkertijd met het bord kunnen werken, de kinderen ook de motoriek kunnen oefenen op het bord omdat het een “touch-screen” heeft en het bord nu ook goed zichtbaar is als de zon schijnt!

digibord

Had u ook een donatie willen doen aan de SVO, maar was u er nog niet aan toegekomen of vergeten? Dan kunt een donatie doen voor het volgende, nieuwe doel van de SVO, namelijk: Materialen voor Talent-ontwikkeling en techniek.

Het team heeft bij de SVO een aanvraag ingediend voor diverse leermiddelen voor alle groepen om talent-ontwikkeling en techniek bij de kinderen te stimuleren door dit mee te nemen in onderwijsprogramma. Het betreft o.a. een “Light Cube”, “Bee-bot”. “MaKey MaKey”, en de “Bendoo Box”. In totaal is met de aanvraag circa Euro 2.000,- gemoeid. Voor wie nieuwsgierig is wat dit is: op internet is van alles over deze speel- & leermiddelen te vinden, Het zou erg mooi zijn als we bij de eindpresentatie van het Schoolproject (eind maart) al wat aan de school zouden kunnen aanbieden!

Bent u nog geen vriend of donateur en wilt u graag meedoen? Word dan donateur en meld u via oudman39@gmail.com of via de website www.vriendenvandeoverhael.nl en/of maak een donatie over op IBAN: NL45 RABO 0139 4152 11 t.n.v. St. Vrienden van OBS “De Overhael”.

De Stichting heeft en ANBI status, dit houdt in dat donaties vrij zijn van scheningsrecht en onder bepaalde voorwaarden fiscaal volledig aftrekbaar zijn.

U doet toch ook (weer) mee?
Warme groet,
Het bestuur van Stichting Vrienden van de Overhael

Ivon van Leyenhorst, Noor Ney, Rob Oudman, Willem Bentinck, Jan Hoekstra, Egbert Krop en Jan- Andries TeeuwGeef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.