Nieuwsbericht tot nu toe

10-3-2012 De akte van oprichting is gepasseerd op de School zelf, met dank aan Notaris Bart-Jan Kuck van advocatenkantoor Linklaters.

13-4-2012 Met dank aan Reinder Halewijn van Leaseweb hebben we nu de domeinnaam www.vriendenvandeoverhael.nl vastgelegd. Voor een gering bedrag regelt Leaseweb ook de hosting. Geweldig!

25-4-2012 En, jawel, onze bankrekening is nu ook geopend en vanaf nu zijn donaties van harte welkom. Het rekeningnummer is 13.94.15.211 t.n.v. Stichting Vrienden van de Overhael, Rabobank Alkmaar.

26-4-2012 De stichting krijgt officieel haar ANBI-status van de fiscus. Dit houdt dat over donaties geen schenkingsrecht is verschuldigd en dat donaties onder bepaalde voorwaarden zelfs volledig fiscaal aftrekbaar zijn. Wil je hier meer over weten dan kunt je contact opnemen met Rob Oudman, tel 0299-601888.

4-5-2012 Advocatenkantoor Linklaters heeft voor ons de aktes in orde gemaakt waar mee periodieke schenkingen over een periode van 5 jaar volledig aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Linklaters verzorgt ook alle benodigde schenkingsaktes voor donateurs die hiervan gebruik willen maken. Wat een geweldige hulp!

01-07-2012 Dankzij de grote hulp van oud-leerling Wouter Krop van Dreamlab is deze mooie website tot stand gekomen. De website zal gehost worden door Leaseweb, wat oud-leerling Reinder Halewijn voor ons heeft geregeld. Noor Ney heeft ons Facebook op geholpen en zijn we nu ook te volgen via Facebook, Hyves en Linkedin.

 Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.