Afscheid Willem en welkom Egbert!

Afscheid Willem Bentinck

Tijdens de laatste bestuursvergadering hebben we afscheid genomen van Willem Bentinck als bestuurslid van de Stichting Vrienden van de Overhael. Willem is vanaf het begin betrokken geweest bij de SVO en heeft een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan de realisatie van de doelstellingen. Met zijn humor, inzet en een scherpe kijk op de zaken is Willem een gewaardeerd lid van het bestuur geweest. Vorige jaar is zijn laatste kind van school gegaan, daarmee is het tijd voor iets nieuws en biedt hij graag de ruimte aan anderen in het bestuur. We zullen hem missen!

Foto WillemAftredend lid Willem Bentinck

 

Welkom Egbert Krop

Gelukkig hebben we een van de “nieuwere” ouders bereid gevonden om het gat direct op te vullen. Egbert Krop is inmiddels geinstalleerd als nieuw bestuurslid. Egbert is geen onbekende van de school, ook hij heeft er zijn lagere school jaren doorgebracht. In zijn eigen woorden zijn motivatie om bestuurslid te worden:

 

egbertNieuw bestuurslid Egbert Krop

Ik neem deel aan de vrienden van de Overhael omdat ik het fantastisch vind dat er in zo’n klein dorpje een school staat die in de wijde omgeving zo goed bekend staat. Ik ben trots dat ik hier zelf op school heb gezeten en vind het heel fijn dat mijn oudste zoon nu in groep 1 zit. De anderen zullen daarna ook nog volgen en daarom zal ik nog lang betrokken blijven bij de school. Ik woon er zelfs naast en dus kom er ook na die tijd niet snel vanaf. Dit maakt dat ik wil dat deze school een voorloper blijft in de omgeving op het gebied van goed onderwijs. Dit kan niet zonder investeringen en met een overheid die steeds minder lijkt bij te dragen is deze stichting van groot belang. De kleinschaligheid van de school is wat mij betreft de grote pre. En het zou eeuwig zonde zijn als dit soort scholen verloren gaat. Via de stichting kan ook ik daar mijn steentje aan bijdragen.

Welkom aan boord Egbert!

Het bestuur van SVOGeef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.