Feest, hoog bezoek en nog meer feest

Het was feest op de Overhael. Dubbel feest zelfs! Het had allemaal wat voeten in de aarde en er zijn veel gesprekken aan vooraf gegaan, maar vrijdag was het zover. Het vierde lokaal kon feestelijk in gebruik worden genomen. Mooie woorden van de wethouder en het ISOB, zonder wie het allemaal niet gelukt was. En toen was het moment daar dat de mysterie guest arriveerde en duidelijk werd waarom die rode loper er lag…. Willem Alexander en Maxima kwamen hoogstpersoonlijk in het pittoreske Driehuizen het lint doorknippen.

Daarmee was het feest nog niet ten einde, want ook de cheque met de subsidie voor het opknappen van het schoolplein was er. Er is 12.600 euro beschikbaar gesteld en daarmee is de realisatie van het 3e doel van de stichting weer een stuk dichterbij gekomen. We gaan nu snel aan de slag met het ontwerp. We houden u op de hoogte en doen waarschijnlijk ook nog een beroep op u voor hand- en spandiensten.

Het was een geslaagde middag en met een knabbeltje en een drankje in de hand kon iedereen genieten van het prachtige uitzicht en de mooie ruimte van het nieuwe 4e lokaal!

 

opnening lokaal 1 schoolplein subsidie lintje knipGeef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.