Nieuwsbrief Maart 2013

Inschrijving

Na de inschrijving op de Open Dag op maandag 18 maart, waarbij nieuwe ouders de gelegenheid krijgen met de Overhael kennis te maken, bleek dat ongeveer 8 nieuwe leerlingen het volgend schooljaar groep 1 zullen bezoeken. Leuk om te zien dat oudleerlingen uit de omgeving nu hun kinderen weer komen aanmelden.

Op dit moment heeft de school 84 leerlingen verdeeld over 4 groepen.

Kunstproject 4 weken in april

Elk jaar organiseert de Overhael voor alle groepen een kunstproject. Het project wordt gesponsord door alle ouders. Vier weken lang wordt iedere middag aandacht besteed aan het thema “Mode”.

Na workshops op school, gastlessen en een bezoek aan de tentoonstelling van Jean Paul Gaultier in de Kunsthal in Rotterdam volgt aan het eind op donderdag 25 april een heuse catwalk in De Vriendschap.

Natuurkennis lessen

Vierde lokaal

De realisatie van het 4e lokaal ligt onder een voortgangsprocedure. Dit proces wordt nauw gevolgd door directeur Edith Hoegen, de Medezeggenschapsraad en het schoolbestuur ISOB.

Koningsdag

Op vrijdag 26 april viert De Overhael  Kroningsdag met een “Koninklijk ontbijt” en wordt de feestelijke dag afgesloten met een “Oranje wandeling”.Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.