Nieuwsbrief Mei 2013

Modeproject op de Overhael,

Elk jaar organiseert de Overhael voor alle groepen een kunstproject. Het project wordt gesponsord door alle ouders.  Vier weken lang wordt iedere middag aandacht besteed aan het thema “Mode”.  Op school zijn voor alle groepen workshops over mode en kleding georganiseerd. Hoe maak je hoeden, sieraden, tassen, kleding en natuurlijk hoe maak een apart kapsel en welke make-up past daar bij. Elke middag vier weken lang met dit thema bezig zijn vraag t veel van de leerkrachten en deze werden dan ook fantastisch ondersteund door veel ouders. Het totaal mondde uit in een unieke modeshow in een stampvolle  “Vriendschap” met een echte “catwalk”. De kinderen hadden als uitdaging om alles samen en zelf te organiseren en ook de passende muziek te regelen. Het resultaat mocht er zijn. Absoluut uniek en weergaloos in ontwerp en uitvoering. Dit wilde geen ouder missen.

Oranjefeest

De dag na de flonkerende modeshow was het weer raak op de overhael. Een bijzonder Oranje ontbijt met z’n allen op school. Was me wel een heel leuk sfeertje. Het ontbijt werd gevolgd door verschillende spelletjes in en om de school.

Stichting

Het bestuur van de Vrienden van de Overhael komt 21 mei weer bij elkaar om de toekenning van de gevraagde steunobjecten Gymnastiekmateriaal en speeltoestellen te bespreken.

Reacties op Schoolfoto’s

We hebben al vele leuke reacties ontvangen op de geplaatste foto’s in de rubriek “Weet je  nog?”

Email adressen

Meld je aan als Vriend van de Overhael en ontvang direct het laatste nieuws van de “Vrienden van de Overhael” en stuur je emailadres op naar: info@vriendenvandeoverhael.nl

 Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.