Opknappen schoolplein

Zoals iedereen ongetwijfeld weet is de stichting druk bezig met de realisatie van doel nummer 3: het opknappen van het schoolplein. Het schoolplein vervult een belangrijke rol tijdens de dagelijkse schooldag. Op het schoolplein kunnen de kinderen tijdens de pauze naar hartelust spelen, ravotten, voetballen en ondertussen werken aan hun motorische ontwikkeling. Ook na schooltijd wordt er veelvuldig van het plein gebruik gemaakt.

 

Het huidige schoolplein is hard toe aan een grondige opknapbeurt. Het speelhuisje moet worden vervangen, de kastanje is helaas overleden en ook de zandbak heeft zijn beste tijd gehad. Daarom is de stichting vorige jaar al met dit doel gestart en hebben we een mooie subsidie van de gemeente binnen gehaald. We hopen in de zomervakantie – met uw hulp!- het plein op te kunnen knappen. Samen met de donaties van de vrienden beschikken we nu over een bedrag van krap 20.000 euro.

 

Als we echter alle wensen willen invullen, een mooi nieuw speelhuisje, nieuwe kastanje met bank, doeltjes voor de voetballers, een basketbal hoek en geheel nieuw bestraat plein komen we ruim 4.000,– te kort.

 

We zijn hiervoor nog druk op zoek naar subsidie, sponsoring, hulp in natura, etc.. Ook u kunt hier uw “steentje” aan bijdragen. Daarom is de stichting tijdens de presentatie van de projectenmaand op 26 maart (tussen 17.00-19.00) aanwezig met een stalletje en kunt u uw eigen persoonlijke pleintegel (nu al een collectorsitem!) adopteren voor het bedrag van 5 euro. U kunt dan natuurlijk ook gewoon een donatie doen of aanmelden als vrijwilliger om mee te help klussen. Daarnaast maken we graag gebruik van de gelegenheid om nieuwe ouders te informeren over de stichting en onze doelen.

 

U komt toch ook naar de afsluiting van het project?

 

stoeptegel

 

 

 

 Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.