Opknappen schoolplein

Na het goede nieuws bij de opening van het nieuwe lokaal – de toekenning van de subsidie van de gemeente voor het opknappen van het schoolplein – zijn we druk aan de slag gegaan. Het geld is inmiddels op de rekening van de stichting gestort en er wordt hard gewerkt aan het ontwerp en de uit te sturen offertes. De stichting betaalt 3.500,– euro voor het project, een mooie bestemming voor alle donaties, waarvoor nogmaals hartelijk dank!

De planning is om in de meivakantie te starten. Voorwaarde voor de subsidie was een stukje zelfwerkzaamheid door ouders en betrokkenen. Kortom, u begrijpt, wij hebben t.z.t. wat handen nodig. We hopen rond 23-24 april te starten met het vrij en bouwrijp maken van het schoolplein. zodra de planning vast staat zullen we u via de email, website, facebook en het prikbord in school op de hoogte houden.

Mocht u nog een donatie willen doen voor dit project van de stichting of voor een van toekomstige doelen, dan bent u uiteraard van harte welkom. Contact opnemen kan via de website of rechtstreeks met een van de bestuursleden.

 

Hartelijke groeten,

Het bestuur SVO

 

 Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.