Project Bouwen groot succes

Donderdag 30 maart vond de super geslaagde  afsluiting plaats van het project “Bouwen” voor alle groepen.

De Vrienden van de Overhael stonden hier met een stand om bekendheid te geven aan de activiteiten voor de Overhael-leerlingen. 10 Personen hebben zich opgegeven om deel te nemen aan de Rabofietstocht voor verenigingen en stichtingen, waardoor de Rabobank de Vrienden van de Overhael  als tegenprestatie € 300 sponsort.

Daarnaast hebben we 6 aanmeldingen ontvangen ter ondersteuning van onze actie “Adopt  a Laptop”, waarbij gedurende 5 jaar jaarlijks een bedrag van € 60 wordt gedoneerd. Hierdoor  zijn wij in staat  elk jaar 10 nieuwe laptops voor de leerlingen aan te schaffen. Zeker 15 ouders hebben het inschrijfformulier mee naar huis genomen om deze week in te leveren bij directeur Edith Hoegen om ook een ondersteunende bijdrage te leveren. Top mensen wat een fijne ondersteuning!

Als klap op de vuurpijl was het mogelijk om buiten een wedstrijdje spijkermeppen te doen. De opbrengst komt natuurlijk ten goede aan de kinderen, waarschijnlijk in de vorm van aanvullende gymmaterialen.Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.