Voortgang schoolplein

Beste vrienden van de Overhael,

We beginnen bij de start van de zomervakantie om het schoolplein te vernieuwen. Het was nog even spannend of we de sponsoring voor elkaar zouden kunnen krijgen voor nieuwe speeltoestellen.

Inmiddels hebben we nu de zekerheid gekregen dat de Rabobank – via hun fonds coöperatief dividend – bereid is om een klimwand bij het nieuwe speelhuis te sponsoren voor Euro 2000,-! Bovendien is de SVO ook nog eens uitgenodigd om voor het schoolplein op 25 juni op Schiphol een sponsorbedrag in ontvangst te nemen van het Schipholfonds!

Het bedrag dat we zullen ontvangen is nog een verrassing, maar gezien onze aanvraag hebben we de goede hoop dat we hiermee nu alle wensen van het team voor het schoolplein kunnen gaan realiseren.

Dus naast:
– een nieuwe speelhuis (“een juttershuisje”, met hergebruik huidige glijstand en klimnet);
– een nieuwe zandbak;
– een stellage tussen het speelhuis en de zandbak met een zandemmer (aangeboden door kinderopvang Ti-Ta Tovenaar);
– vaste voetbaldoeltjes (aangeboden door bouwbedrijf Jonker & Meijerhof);
– (ver)nieuwe banken (ook aangeboden door bouwbedrijf Jonker & Meijerhof);
– meer ruimte voor fietsen creëren;
– en alles opnieuw “strak” gestraat, met nieuwe rubberen tegels en nieuwe beton tegels.

Kunnen we dan ook gaan realiseren:
– een klimwand bij het speelhuis (aangeboden door Rabobank coöperatief dividend) – een nieuwe glijbaan bij het speelhuis
– speciale “Watertegels” om op te spelen bij de zandbak voor de onderbouw

– en een verstelbare basketbalpaal+bord! Het wordt prachtig!

We hebben besloten om met een kleine groepje te beginnen op vrijdag 3 juli – na de spelletjes en het uit school gooien – met het verwijderen van de oude speeltoestellen.

Op zaterdag 4 Juli zullen wij dan – met vele pallets en 2 forklifts – alle oude tegels van het schoolplein gaan verwijderen. Naast enkele bestuursleden van de SVO hebben de volgende ouders zich als vrijwilliger hiervoor gemeld: Camiel Hoekstra, Jeroen Konijn, Egbert Krop en Lucien Louwerse. Heel hartelijk dank hiervoor!

Vele handen maken licht werk, dus – als u dan nog niet op vakantie bent – kunt u zich nog aanmelden om mee te helpen op Zaterdag 4 juli vanaf 9:00 via: oudman39@gmail.com.

Stichting Vrienden van de OverhaelGeef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.